tisdag 14 oktober 2008

Stretchar och tänjer innan jag
i godan ro joggar ut ur stan och in i skogen

utan att veta att jag är på väg att bli
attackerad
och överfallen
Villken tur att det bara är på film då hörrni.
Så var några dagar med filmning färdiga. Har gått i ett men har samtidigt vart otroligt kul och lärorikt. För er som inte har fått det med sig så har jag fått möjligheten att prova mig som skådespelerska tackat vare min vänskap med en filmskapare/producent och hans flickvän.
Planen är att den ska komma på bio en gång under året 09 så vi gör vårat bästa och håller tummarna!
Oavsätt så har det varit otroligt kul under inspelningen och jag kan ärligt säga att jag har otrolig lust att fortsätta med något liknande. Om inte film så vem vet, kanske blir något inom teater?
Det är otroligt skönt att ha ett intressant fritidsnöje att kunna kombinera med jobbet. Man får mer energi.Jag har ju så skoj!

Min födelsedag var verkligen minnesvärd. Tack alla som kom och ville förgylla min dag!!!
Blev en tur ut och Johanna uppförde sig exemplariskt. Inte alla ggr jag kan säga det men exemplariskt hörrni . Det kom faktist runt 30 personer till mig (kors i taket)så jag var mer upptagen med att socialisera och ta emot folk än att sippa på vinglaset. Det var en otrolig mix av folk och ändå så verkade det som att alla stortrivdes. Jag hoppas det.
Använde inte min kamera då jag glömde det helt men ska fixa fram bilderna så fort som möjligt som K tog med sin så ska ni få se.
Nu sitter jag i soffan och ska snart hoppa ner i sängen och ta kvällen. Sitter här med lite dåligt samvete.. Jag har blivit så otroligt dålig på att höra av mig till folk och det är inte det att jag inte tänker på det men på nåt konstigt sätt så flyter tiden på allt för fort hela tiden och jag hinner inte med något tycker jag. En tjejkompis fick mig att tänka efter idag då hon skrev till mig på msn och frågade om allt var bra mellan oss. Jag har kanske vart lite disträ i det sista men jag är lika glad i er för det mina älsklingar! Ibland har man bara lite att tänka på och ibland behöver man ha tankarna för sig själv...
That`s just me

2 kommentarer:

CaMILLa sa...

Åh hjärtat!!! saknar dig sååååå mycket!!!! Jasså film karriär ;) låter fint!! det skulle passa dig du e så fin å klart bäst i osla you go girl!!! Grattis i efterskott... hade totalt glömt din födelsedag... Ha det bäst! PUSS

Johanna sa...

Kul att du oxå fixat en blogg gumman :) Vi saknar dig här hemma!! Träffade din mamma & hon sa att du inte kommer hem till jul men du måste komma hem till den 24 januari i allafall för då har jag min stora 25 års fest tillsammans med Agge på Flustret! Du måste komma då.. Puss & Kram