fredag 10 oktober 2008

Ojoj så tiden går fort.

Så var dagen kommen då(Kl är ju över 00.00). Jag har tagit ett skritt längre in i vuxenvärlden och samlat lite poäng gjenom att gå in i mitt 25 levnadsår. Åldersångesten finns där men jag försöker skyva den långt undan någonstans där den aldrig kan hitta fram igen... iallafall inte förrän jag börjar närma mig 40 åren eller så....

Det blir ju inte direkt bättre av att man var dag får höra av sina kära patienter hur viktigt det är att "ta vara på livet", "göra allt man vill och kan", och "inte vänta med att ta beslut".
Då vill man ju bara gå och lägga sig... Men man ska kanske hellre gå ut och leva lite extra.

Okej det ska jag. Då var det bestämt,vi startar imorgon. Över till morgondagens schema.

Ska upp tidigt och städa och ordna det sista så det går an att ta hem folk. Men jag och R har ordnat jättefint och nu har jag en sambo igen. Det är visserligen en tjej, och visserligen en vän,men bättre sambo kan man inte få. Älskar dig tjejen .På dagen vid kl 12 ska jag till jobbet med en chokladkaka som är bakad med kärlek och omsorg. Och nötter.

Vi är ganska många som fyller år i Okt där så jag erbjöd mig att baka då jag kände att jag behövde öva på att leka vuxen och mamma och då det alltid är mysigt att socialisera med kollegorna. Sen blir det lite inhandlande och ordnande innan det är dags för stylandet . Ojoj så fin jag ska bli. Bilder kommer senare...jiiiha

Sen kl 17.30 blir det middag på YaYas på Majorstuen. Älskar thaimaten där så säkert val imorgon. Blir en gäng på 8 st. Ska bli så mysigt!
Efter middagen är det dags för att gå hemåt till mig och hugga in på kakor,godis och alkohol *ler*
Kommer nog en del folk. Har bjudit så många olika typer vänner men det blir nog en kul mix och alla är underbara. Jag längtar!! Tänka att få samla alla man tycker om på samma gång. Man är ganska lyckligt lottad egentligen.

Just nu sitter jag bara på soffan och slappar av en stund innan det är dags att krypa isäng. Har bakat färdigt kakan till imorgon och den blev lyckad. Så jag behöver inte springa iväg på 7/11 och köpa ägg för att göra en ny *ler*. Men jag ser att klockan tickar iväg allt för fort och den börjar närma sig 01.30 snart. Nu ska små tjejer sova.

Men jag har blivit gammal! Så nu är jag vaken så länge jag vill :!

Hurra Hurra Hurra :P

Inga kommentarer: